Laatste nieuws

Tennissers in actie voor goed doel

Het jaarlijkse Zomer Markepaaltoernooi van LTC Gorssel was niet alleen oergezellig. Het zonnige tennistoernooi leverde ook een mooi bedrag op voor het goede doel. Tennissers kwamen vorige week in actie voor Spieren voor Spieren.

LTC Winnaars Zomer Markepaaltoernooi 2018De winnaars van het Zomer Markepaaltoernooi 2018Meer dan 150 tennissers deden mee aan het leukste tennisevent van het jaar van LTC Gorssel: het Zomer Markepaaltoernooi. “Het was een sportief en zonovergoten editie van het toernooi”, vertelt Gerton Albers, voorzitter van de toernooicommissie, die ook het initiatief nam voor de actie voor Spieren voor Spieren. “Het is fantastisch dat onze tennissers hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. In totaal heeft onze lootjesactie een bedrag van € 281,- opgeleverd voor Spieren voor Spieren.” Als extra stimulans stelde Mazda Lenselink uit Eefde voor de winnaar van de lootjesactie een weekend een Mazda mx-5 ter beschikking.

Zonovergoten toernooi
LTC zomermarkepaal 2018Gezelligheid tot in de late uren op het terras van LTC GorsselZelden had het Zomer Markepaaltoernooi zoveel geluk met het weer. Supporters, sponsors en tennissers genoten op warme zomeravonden van mooie rally’s. Met een hapje, een drankje en mooi verlichte banen was het toernooi een zomers spektakel. Gerton Albers: “Ik wil alle deelnemers en sponsoren bedanken voor hun inzet en bijdrage en hoop dat we volgend jaar opnieuw op u (en al uw tennisvrienden) mogen rekenen.”

Meer weten over tennisclub, tennisles of lid worden? Kijk op www.ltcgorssel.nl 


Gorssel, 2 juli 2018

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends