Laatste nieuws

Terug van weggeweest: Zomer Markepaaltoernooi

In 2022 organiseert Lawn Tennis Club LTC) Gorssel na twee jaar af­wezigheid weer een Zomer Markepaal­toernooi: van 27 juni t/m 3 juli. Het toernooi is bestemd voor deel­nemers vanaf 25 jaar. Inschrijven kan tot en met 17 juni.

Markepaaltoernooi
Markepaaal2019 kleinGezelligheid tijdens het Zomer Markepaaltoernooi 2019Voor tennissers uit de regio is het jaarlijkse Zomer Markepaal­toernooi een begrip. LTC Gorssel: ”Na twee jaar kunnen we dit toernooi weer organiseren en daar zijn we heel blij mee! Het toernooi heeft alles in huis voor tennissers en tennis­liefhebbers: mooi tennis, livemuziek, een hapje en een drankje en veel gezellig­heid.
Ook voor het publiek valt er volop te genieten. Het Zomer Markepaal­toernooi staat garant voor een flinke competitie met mooie rally’s, spannende matchpoints en vooral veel plezier”. 

Supporters van harte welkom
MarkepaalPoster kleinNet als bij Wimbledon of Roland Garros is publiek bij de wed­strijden van LTC Gorssel on­misbaar. Op elk niveau geeft de aanmoediging spelers weer nieuwe energie. Enthousiaste supporters zijn op het Markepaal­toernooi dus van harte welkom. De banen zijn ’s avonds verlicht en er staat een hapje en een drankje klaar voor alle bezoekers.

Muziekliefhebbers
Er is ook weer elke avond live­muziek, van akoestische sixties tot rock&roll en swingende blues, van onder meer band Blooze on the Rocks op vrijdag, Maxwell­street op zaterdag­middag en het duo Weima & van der Werf bij de prijs­uitreiking op zondag­middag.

Informatie
Tennissers vanaf 25 jaar kunnen zich nog tot en met 17 juni 2022 inschrijven voor de heren dubbel, dames dubbel of gemengd dubbel. Inschrijven kan via toernooi.nl.

Gorssel, 7 juni 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends