Laatste nieuws

Thaise maaltijd voor Oekraïense vluchtelingen

Tijdens de kerstdagen zijn er veel hart­verwarmende acties geweest voor de Oekraïense vluchtelingen in Gorssel. Ning en Theo Clappers verzorgden een complete Thaise maaltijd, vers uit eigen keuken, voor de Oekraïners die in de Bloemen­kamp en bij Gorsselse gast­gezinnen wonen.

Thaise maaltijd Oekrainers 1 kleinNing Clappers (3e van rechts) wordt bedankt voor de Thaise maaltijdenAfgelopen woensdag, 18 januari 2023, kreeg Ning als bedankje een grote kaart met de namen van de vluchtelingen aangeboden.

Naast de maaltijd van Ning en Theo ontvingen de bewoners van de Bloemen­kamp een kerststukje van kinderen van de Joppeschool en een kerst­pakket van Gorsselse winkeliers.

Thaise maaltijd Oekrainers 2 kleinNing en Theo staan iedere woensdag­middag op de markt met hun wagen Long Chim Hapjes. Zij verkopen dan Thaise hapjes en maaltijden.
Bekijk het menu op de Facebook­pagina: https://www.facebook.com/longchimhapjes/
Vooraf bestellen is telefonisch mogelijk op 06 30287380 of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  
Redactie Gorssel.nl
20 januari 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends