Laatste nieuws

The Beatles in het Openluchttheater?

Helaas is dat allang niet meer mogelijk, een optreden van de legendarische Beatles. Wat wel mogelijk is, is een band die de sound van The Beatles zodanig dicht benadert dat ze er weer bijna lijken te staan! One After 909 is een Beatles tributeband die met veel succes op veel podia heeft gestaan. In 2018 speelden zij nog in de beroemde Cavern Club in Liverpool tijdens de internationale Beatleweek!
De band heeft een repertoire van meer dan honderd Beatlesongs en daarvan zullen er op 29 juni 2019 een flink aantal worden gespeeld in het Openluchttheater Gorssel.

One After 909
OneAfter 2Deze Beatles Tributeband zit de laatste jaren behoorlijk in de lift. De afgelopen tijd is de bekendheid gegroeid van lokaal naar nationaal en zelfs naar inter­nationaal niveau. De naam van de band is ontleend aan de gelijk­luidende en één van de eerste songs van The Beatles uit 1962, een nummer dat in 1970 is verschenen op de LP 'Let it be'.
Inmiddels heeft de band een track­record opgebouwd in Neder­land, Engeland, Duits­land en België. Niet alleen hebben ze meer­maals opgetreden in de bakermat van The Beatles, de Cavern Club in Liverpool, maar ook in Hamburg en recent nog op de inter­nationale Beatles-day in het Belgische Mons.
Eind vorig jaar speelde de band nog het Rooftop­concert op het dak van Pathé/Cinemec in Utrecht.
De stemmen van twee bandleden liggen zo dicht tegen die van Paul McCartney en John Lennon aan, dat je denkt in het verleden te zijn. Mooi detail is ook nog dat de basgitarist, net als Paul McCartney, linkshandig is.
Bob Kempink, voorzitter van het Openluchttheater: “Dit mag u niet missen: ga met ons back to the sixties, zing en dans op ons nieuwe, tweede podium waar u oog in oog staat met deze fantastische band.”

Gratis entree
OneAfter 1Het openlucht­theater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoorn­laan en de Molenweg. In de directe omgeving kan nauwelijks geparkeerd worden. Om de buurt geen onnodige overlast te bezorgen vraagt de organisatie zo veel mogelijk lopend of met de fiets te komen. Auto’s kunnen zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg parkeren bij SCC ’t Trefpunt.
De toegang is gratis; een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt op prijs gesteld!

Het concert op 29 juni 2019 begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Bij slecht weer vindt het concert plaats in ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55.
  

 
Gorssel. 18 juni 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends