Laatste nieuws

TheaterErf ’t Walle start met nieuwe toneellessen

Wilma Makkink van TheaterErf ’t Walle geeft al meer dan 15 jaar toneelles aan kinderen. Daarbij is niets te gek en alles kan! Deze maand starten weer nieuwe cursussen waar kinderen uit Gorssel en omstreken aan mee kunnen doen. In het kleine theatertje aan de Ravensweerdsweg te Gorssel is voor elke leeftijd een cursus.
De cursussen worden afgesloten met een optreden, want in het theater is plek voor ongeveer 40 bezoekers.

Theatererf2018 1Kleintje Theater
De cursus Kleintje Theater is speciaal voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. Speelplezier staat voorop en spelenderwijs wordt het podium ontdekt. Elke nieuwe cursus betekent samen andere dingen ontdekken en doen op het podium. De cursus wordt gegeven op de woensdagmiddag van 14.15 tot 15.45 uur en bestaat uit 6 lessen.
Kleintje Theater start op woensdagmiddag 24 januari a.s.

Tussen de Schuifdeuren
Theatererf2018 2 001 kleinDeze cursus is voor kinderen vanaf 8 jaar tot en met groep 8. De kinderen worden wat meer uitgedaagd en spelen wat ze zelf zouden willen zijn. Ze staan zelf in de spotlights! Er is veel ruimte voor eigen inbreng en elke les is anders. Ook komen er gastdocenten langs. De cursus wordt gegeven op de donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur en bestaat uit 12 lessen.
Tussen de Schuifdeuren start op donderdagmiddag 25 januari a.s.
 

Op de website www.theaterErf.nl vindt u meer informatie.
Of neem contact op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Gorssel, 11 januari 2018

aa

bb

    

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends