Laatste nieuws

TheaterErf ’t Walle start weer met lessen jeugdtheater

Wilma Makkink geeft met TheaterErf ’t Walle al jaren cursussen jeugdtheater. Binnenkort starten er nieuwe lessen, Kleintje theater voor kinderen van 5 t/m 7 jaar en Tussen de schuifdeuren voor de leeftijdsgroep van 8 tot 12 jaar. Opgeven kan nog.

Kleintje theater
Theatererf1Bij de cursus Kleintje theater staat het spelende kind centraal. Plezier is de drijfveer en het eigen talent krijgt alle kansen. Niks moet, alles mag. Toneel spelen begint met doen alsof. Het kind speelt een zeemeermin, een deftige dame, een ridder of een politieagent. Ze kiezen zelf hun lievelingsrol! Samen wordt een decorstuk geknutseld en natuurlijk is er een voorstelling!
Voor kinderen vanaf 5 t/m 7 jaar op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur.

Tussen de schuifdeuren
Theatererf2Steeds weer iemand anders spelen en veel plezier maken! Dat is wat de kinderen in deze cursus gaan doen. Aan de hand van een verhaal of gedicht gaan ze samen spelen en allerlei rollen ontdekken. Ze leren hoe lichaam en stem kunnen worden ingezet om echt iemand anders te worden en hoe je een leuke scene maakt. Samenspel en in een veilige omgeving de eigen grenzen leren verleggen. Met elkaar wordt het script geschreven, er wordt gefilmd en op bijzondere plekken geleerd toneel te spelen.
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar op de donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur.
 

TheaterErf 't Walle zit aan de Ravensweerdsweg in Gorssel
Meer informatie en opgeven www.theatererf.nl 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gorssel, 18 september 2017 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends