Laatste nieuws

Tiemen van Westerveld exposeert in 't Trefpunt

Vanaf half maart 2023 hangen er weer nieuwe schilderijen in ’t Trefpunt in Gorssel. At Flier­man, die sinds januari 2023 de exposities in ‘t Trefpunt verzorgt, heeft een kunst­schilder bereid gevonden werk beschik­baar te stellen. Bovendien vond At in Laren een kunst­liefhebber om hem bij de samen­stelling van de tentoon­stellingen te assisteren: Herman Schaap, die zelf ook schildert.

Tiemen van Westerveld
Westerveld 1 kleinBoven en onder: Tiemen van Westerveld exposeert in 't Trefpunt in GorsselDe komende maanden hangen er bij ’t Trefpunt Gorssel werken van Tiemen van Wester­veld, afkomstig uit Apel­doorn. Al op de middelbare school haalde Tiemen hoge cijfers bij de teken­les, maar hij begon pas na zijn 45ste met schilderen. Om zich te bekwamen nam Tiemen les bij diverse kunste­naars en hij begeleidde vervolgens jaren­lang schilder­groepen in Apeldoorn en Epe. 
Westerveld 2 kleinSchilderen is zijn passie, en zijn keuze van onder­werpen is zeer verschillend. Er hangen in de hal van ’t Trefpunt 24 schilderijen, van land­schappen en paarden, maar ook portretten. Tiemen werkt met olie­verf en acryl en hij schildert zowel op doek als op paneel in diverse formaten.

Kijken, ervaren en beleven 
‘Kijken, ervaren en beleven’ is het motto van Tiemen op zijn ontdekkings­reis langs de onder­werpen die hij uiteindelijk kiest. Zijn werk is realistisch en vaak klassiek: stil­levens en portretten van mens en dier getuigen van betrokken­heid bij het onderwerp. Tiemen houdt van warme, contrasterende kleuren, zoals goed te zien is in zijn land­schappen.
De schilderijen in ’t Trefpunt zijn alle te koop, voor prijzen vanaf ca. € 100,- inclusief een eventuele lijst.
Voor nadere informatie kunt u bellen naar Tiemen van Wester­veld via tel. 06-14800130 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 14 maart 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends