Laatste nieuws

Tijd en gelegenheid? Word vrijwilliger

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organi­saties die vacatures hebben voor vrijwilli­gers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligers­werk. Er zijn momenteel vacatures in Gorssel en Epse.

Vacatures
Eerlijk genieten 001 kleinEerlijk! Genieten in Gorssel zoekt een vrijwilliger voor de winkelHieronder volgt een (kleine) selectie van de vacatures in Gorssel en om­geving. Bij iedere vacature staat een directe link naar de betreffende vacature op de website van de Vrijwilligers­centrale.
Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de website van de Vrijwilligers­centrale.

Een eerlijke prijs
Eerlijk! Genieten aan de Hoofdstraat in Gorssel is op zoek naar een vrijwilliger die zelf­standig kan werken in de winkel. Vind je het leuk om in een winkel te staan die eerlijke producten verkoopt? En daar­naast ook klanten te woord staan die op zoek zijn naar een product en daar ook graag infor­matie over willen? Mocht je eigen ideeën hebben of wil je Eerlijk! Genieten graag onder­steunen bij diverse andere activiteiten? Laat het dan weten, want dan ben je bij Eerlijk! ­Genieten aan het goede adres.
Lees hier de volledige vacature. 

Samen sterk
Wansinkhof kleinHet Wansinkhof, huiskamer voor ouderen in Epse, zoekt bestuursledenHet Wansinkhof in Epse fungeert als een huis­kamer voor ouderen in de buurt. Ben jij iemand die zich graag wil in­zetten voor de ouderen uit Epse? Denk en help dan mee deze gezellige ontmoetings­ruimte draaiende te houden.
Lees hier de volledige vacature. 

Voor meer informatie
Reageren op een van deze functies? 
Bel dan naar de Stichting Wel­zijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting We­lzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.


Gorssel, 20 november 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends