Laatste nieuws

Tijdelijk te huur: Wielewaalpad 3

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een woning aan het Wielewaal­pad 3. Let op: de woning is tijdelijk te huur, met behoud van inschrijf­punten. 

Laagbouw
Wielewaalpad 3 kleinTijdelijk te huur: Wielewaalpad 3 in GorsselDe laagbouw­woning aan het Wielewaal­pad 3 in Gorssel wordt op termijn gesloopt en tijdelijk verhuurd tot 18 november 2024, met behoud van inschrijf­punten. Het is een kleine woning met één slaap­kamer, geschikt voor starters. De totale huur­prijs bedraagt € 325,33 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 31 maart 2023. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drie­tal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.

Redactie Gorssel.nl
28 maart 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends