Laatste nieuws

Topdrukte bij 4e VV Gorssel Pubquiz

Maar liefst 27 teams, tien meer dan bij de vorige editie, deden mee aan de pubquiz van VV Gorssel. Zij werden zaterdag 10 juli 2021 verwelkomd in de door zonneschijn overheerste buitenlucht op het terrein van de voetbalclub.

winnaars pubquiz 2021 team PSV kleinTeam PSV was de winnaar van de pubquiz 2021. V.l.n.r. Job Dietrich, Ronnie Bruggeman, Andre Middeldorp en Jakob GerritsOpgeluchte gezichten bij de allereerste vraag over de Bee Gees moesten al snel plaatsmaken voor gefronste wenk­brauwen bij de vraag welk tijdstip voorkomt in het liedje Jij denkt maar dat je alles mag van mij van Frans Duijts. Maar niet alleen de door DJ Appel gedraaide muziek kwam voorbij. Er waren ook vragen over het brandweer­museum van Borculo, de diskwalificatie van Djokovic op de US Open en Kajsa Ollongren.

Team PSV was uiteindelijk de winnaar met een minieme voorsprong op de winnaar van vorig jaar Rot Weiss Gorssel. Team PSV was zo vriendelijk om de hoofdprijs, een door Het Bosrestaurant Joppe ter beschikking gestelde waardebon van € 100 te gunnen aan het meidenteam van VV Gorssel, de jongste deelnemers aan de pubquiz en tevens de toekomst van de voetbalclub. Rot Weiss Gorssel van Benno Vincent & co kan zijn 2e prijs ophalen bij De Goede Slagerij aan de Hoofdstraat. De overburen van de slager, De Traiteur, stelden een 3e prijs beschikbaar aan het team Kwistwel van captain Frank Doornbos. De bossen bloemen van Flora Inn gingen naar de rode lantaarndragers, te weten het team De Dallies.
Naast deze sponsoren gaf Eetcafé De Hoek nog divers meubilair te leen en zorgde BaseSix Creative Outlaws voor de opmaak van de formulieren. VV Gorssel dankt al deze lokale ondernemers, talloze vrijwilligers, maar natuurlijk ook alle deelnemers die de pubquiz dit jaar weer mogelijk maakten!
 

Gorssel, 11 juli 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends