Laatste nieuws

Training haptotherapie voor chronische klachten

Haptotherapie
Heb je vaak hoofdpijn waardoor je niet optimaal functioneert? Ben je bang om te bewegen omdat je last hebt van nek, schouders of rug? Staan je werk en je sociale leven op een laag pitje? Kortom: ga je letterlijk en figuurlijk gebukt onder pijnklachten? Wellicht ben je dan gebaat bij haptotherapie.
Haptotherapie is erop gericht lichamelijke pijnsignalen te leren herkennen, begrijpen en integreren in het dagelijks bestaan. Het leert je te luisteren naar je lichaam en biedt concrete handvatten om met je klachten te leren omgaan.

Training
reichert fotoWil je niet langer dat pijn je leven beheerst? Vind je dat nu het moment is aangebroken om wat aan je klachten te doen? Meld je dan aan voor de training haptotherapie die in januari 2014 van start gaat in welzijnscentrum Den Oldenhof in Gorssel. De training wordt gegeven door twee ervaren haptotherapeuten, Marijke Peeters en Yolande Reichert (beiden lid van de beroepsvereniging VVH), en wordt aangeboden in groepsverband, zodat zoveel mogelijk ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

Informatie

Reichert logo

De training bestaat uit acht bijeenkomsten van anderhalf uur, die om de week op de donderdagavond gegeven worden van 20.00-21.30 uur.
Kijk op de
website voor verdere informatie of neem telefonisch contact op: Yolande Reichert, tel. 0575-495264.


Gorssel, 28 oktober 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends