Laatste nieuws

Traithlon Gorssel zoekt vrijwilligers

De ‘Triathlon Gorssel’ en Kidsrun die vorig jaar voor het eerst vanuit zwembad De Boskoele werden gehouden waren zeer geslaagd. Sponsoren en deelnemers brachten een bedrag van € 1.587,50 bij elkaar. Op 21 en 22 mei as. komen er weer een kidsrun en triathlon. De organisatie kan nog goed extra vrijwilligers voor die dagen gebruiken.

Triathlon“Dat fraaie bedrag willen we in 2016 natuurlijk evenaren” aldus Bert Hukema van de organisatie van de Triathlon Gorssel. “Het opgehaalde geld hebben we gedoneerd aan de NCFS, de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Deze stichting gebruikt de opbrengst van de knuffelverkoop voor wetenschappelijk onderzoek naar Taaislijmziekte, ook wel Cystic Fibrosis genoemd."

Komend jaar wordt het evenement over twee dagen verdeeld. Zaterdagochtend 21 mei is er een Kidsrun bij het zwembad. Zondagochtend 22 mei zijn er een kwart- en een achtste triathlon voor zowel individuen als trioteams. Trioteams verdelen de drie onderdelen van de triathlon (zwemmen, fietsen en hardlopen) over drie verschillende deelnemers.

Vrijwilligers gevraagd
De organisatie zoekt nog extra vrijwilligers voor die dagen, zoals verkeersregelaars, masseurs en banentellers. Wil je een steentje bijdragen dan ben je van harte welkom in het vrijwilligersteam.

Graag voor 1 februari bericht als je mee wilt helpen. Dat kan per email naar Bert Hukema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gorssel, 13 januari 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends