Laatste nieuws

Trefpunt Gorssel op 1 juni weer open

Wegens de maatregelen rond het coronavirus moest ’t Trefpunt op 13 maart 2020 vanaf 19.00 uur sluiten. Op 1 juni 2020 gaan de deuren weer open. Wel volgens de richt­lijnen van de overheid en ‘corona­proof’ ingericht.

Coronaproof
TrefpuntInganggroot klein't Trefpunt in Gorssel is vanaf 1 juni 2020 weer 'coronaproof' openEr mogen niet meer dan 30 personen binnen aanwezig zijn (er is voldoende ruimte in ’t Tref­punt om de 1,5 meter afstand te hanteren) en in het horeca­gedeelte staan nog dezelfde tafels, maar nu met vier stoelen erom­heen. Er hangen schermen, zodat iedereen veilig een kopje koffie kan op­halen. En een hartige snack bestellen is ook weer mogelijk. 
De ruimte rond het biljart is groot genoeg om met maximaal vier personen weer te komen bil­jarten. Wie wil komen biljarten is van harte welkom, maar moet wel van te voren een af­spraak maken.

Sporthal te huur
Omdat de binnensporten nog niet door mogen gaan kan de sporthal nu worden verhuurd aan bedrijven, stich­tingen of verenigingen die met maximaal 30 personen bij elkaar willen komen. Uiter­aard kan er gebruikt gemaakt worden van beamer, flip­overs, geluidsinstallatie enz., met of zonder lunch. 

Vieren
Om te vieren dat ’t Trefpunt weer open kan, ontvangen gasten van 1 tot en met 7 juni gratis een plak­je cake bij de koffie en bitte­rballen bij de borrel.
’t Trefpunt is voorlopig geopend op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur;
adres: Molenweg 53, tel: 0575-493576, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 23 mei 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends