Laatste nieuws

Tropisch tennistoernooi in Gorssel

Jaarlijks in de laatste week van juni organiseert Lawn Tennis Club (LTC) Gorssel traditiegetrouw het Zomer Markepaal­toernooi. In 2019 vond het toernooi plaats van 24 tot 30 juni. Met temperaturen boven de 30 graden was het flink puffen voor de 200 deel­nemers. Om het hoofd koel te houden kregen de teams voor elke wedstrijd een koel­box met water, fruit en lekker­nijen.
Zomer Markepaaltoernooi 2019 2 klein“Het is wel vaker warm geweest, maar dit maakten we nog niet eerder mee”, vertelt Gerton Albers van de toernooi­commissie. “Dinsdag­avond gingen teams met 36 graden de baan op en ook in het weekend was het tropisch.“ Gelukkig was het enthousiasme van de deel­nemers er niet minder om. 

Populair
Zomer Markepaaltoernooi 2019 kleinHet Zomer Markepaaltoernooi is een van de populairste tennis­toernooien van de regio. Albers: “Voor elke tennisclub is het lastig om teams enthousiast te krijgen voor een meer­daags toernooi. Doorslaggevend is dan toch de gezelligheid op de club. Wij hebben een enthousiaste toernooi­commissie en bar­commissie. Met live muziek, hapjes en drankjes maken we er elke wedstrijd­dag een feestje van. Het aantal inschrijvingen voor het Zomer Markepaal­toernooi stijgt weer in de afgelopen jaren. Daar zijn we als club ontzettend trots op.”
In januari 2020 staat het Winter Markepaaltoernooi op de agenda. 


Gorssel, 2 juli 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends