Laatste nieuws

Tuinclub Gorssel stopt na 40 jaar

Wat begon als een vriendengroepje, groeide uit tot een club met 51 leden. Maar gaandeweg werd het minder en omdat er geen interesse is voor nieuwe bestuursleden wordt de club nu opgeheven.
tuinclub 1 kleinAl sinds februari 2021 was er een vacature in het bestuur van de tuinclub voor de coördinatie van lezingen, excursies en planten­ruilbeurzen. De twee overgebleven bestuurs­leden, Bep van Mill en Judith van Harmelen, konden deze taken niet langer combineren met hun bestuurs­functies.

Op 27 november jl. was er afsluitend een gezellig maar ook weemoedig samenzijn van de tuinclub. Onder het genot van een drankje met borrel­hapje keken de leden met elkaar terug op circa 40 jaar Tuinclub Gorssel, waarvan de laatste drie jaar met het huidige bestuur.
Bij de leden van de tuinclub stond het delen van elkaars tuin­­hobby voorop. Leden inspireerden elkaar en zo ontstonden vriendschappen.

De club wordt per 1 januari 2023 opgeheven en dan wordt ook het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. afgesloten.


Gorssel, 7 december 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends