Laatste nieuws

Tuinclub Gorssel viert jubileum


   Tuinclub325px
    Prachtige tuin van één van de leden van de Tuinclub.
    Klik op de foto voor de hele serie.


Tuinen van clubleden
De geplande lezing van Hester Kramer kon door omstandigheden geen doorgang vinden, maar de diaserie van tuinfoto’s van eigen leden was een waardige vervanging. Het waren heel persoonlijke keuzes van tuinmomenten met bijbehorende uitleg vanuit het publiek. Want vrijwel alle inzenders van foto’s waren natuurlijk gekomen om te zien hoe hun tuin het ‘deed’ op het witte doek! Het was leuk om te horen wat iedere tuinier bij zijn eigen tuinbeleving te vertellen had. Bekijk een serie van 16 tuinfoto's bij dit verslag door op de foto hiernaast te klikken.
Er werd nog gezellig nagepraat in het café van ’t Trefpunt. Daarbij werden herinneringen opgehaald en kennismakingen hernieuwd. Nieuwe leden en leden die niet zo vaak aan lezingen of excursies deelnemen werden daarbij heel gemakkelijk in het gezelschap opgenomen.

Nieuwe leden welkom

De Tuinclub Gorssel verwelkomt graag nieuwe leden. Meteen lid worden is leuk, maar eens een lezing bijwonen om sfeer te proeven kan ook. Raadpleeg voor informatie over activiteiten de agenda op Gorssel.nl, of neem contact op met de secretaris van de Tuinclub Gorssel:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 25 november 2012

TuinclubKL-3TuinclubKL-4

TuinclubKL-5

TuinclubKL-6

TuinclubKL-7

TuinclubKL-8

TuinclubKL-9

TuinclubKL-10

TuinclubKL-11

TuinclubKL-12 

TuinclubKL-13

TuinclubKL-14

TuinclubKL-15

TuinclubKL-16

TuinclubKL-1

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends