Laatste nieuws

Tuinweekend Gorssel groot succes

Tijdens het speciale tuinweekend van 27, 28 en 29 juli 2012 waren zes particuliere tuinen in Gorssel en omgeving geopend voor tuinliefhebbers uit het hele land. Het tuinevenement was een groot succes!

De tuinen

De Huzarenhof in Joppe, de Uiterwaard in Epse, ’t Hekkert, De Hoefslag en De Keihave in Gorssel en ’t Kloosterhöfke in Eefde waren drie dagen lang geopend voor publiek. Iedereen die inspiratie wilde opdoen, was van harte welkom.
Honderden bezoekers wisten de weg naar de zes tuinen te vinden. En ze kwamen niet alleen uit de omgeving, maar ook uit het hele land en zelfs uit de buurlanden België en Duitsland. Ook het mooie weer en de prachtige omgeving droegen daaraan natuurlijk bij. Het was vrijdag zelfs drukkend warm, maar daardoor laat de ware liefhebber zich uiteraard niet afschrikken. En ook niet door die enkele regenbui op zaterdag en zondag!
Een gezellig dagje uit, een leuk gesprek met de tuineigenaren, gewoon maar even zitten met een kopje koffie of thee en genieten van de zon en de bloemen, de kunst afkijken: het kon allemaal. Dat laatste zelfs letterlijk, want in sommige tuinen was een kunstexpositie te zien.

Volgend jaar weer
Wie het tuinweekend gemist heeft of graag nog eens de ronde wil maken, kan volgend jaar opnieuw deelnemen aan het tuinweekend Gorssel: op 26, 27 en 28 juli 2013 vindt – alweer voor de vijfde keer – het volgende tuinweekend plaats.
  

www.tuinweekendgorssel.nl


Gorssel, 5 augustus 2012 
  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends