Laatste nieuws

Twee weekeinden livemuziek bij de Gorsselaer

Café de Gorsselaer heeft twee avonden met livemuziek op het programma staan. Vrijdag 13 november a.s. zingt Chris Land tongstrelende songs tijdens (en na) een wilddiner en zaterdag 21 november speelt de band King George.

Chris Land
GorsselHuilt12-9-15JTE 104Gorssel kent Chris Land natuurlijk als de overtuigende winnaar van het smartlappenfestival Gorssel Huilt dat op 12 september j.l. is gehouden. De zakdoek kunt u dit keer thuislaten want Chris zal vooral tongstrelende songs zingen en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. Het optreden begint om 17.30 uur tijdens een wildgerecht dat Anita en Henk Havenaar en hun team de gasten serveren. Uiteraard zal Chris ook na het diner nog optreden en wordt het een gezellige after party. Reserveren voor het diner is wenselijk

King George
KingGeorgeKLDeze geweldige coverband uit Deventer en omstreken maakt van ieder optreden een feest. De band speelt soul, funk en pop, van Aretha Franklin tot Bruno Mars. Maar ze maken ook graag muzikale uitstapjes naar latin en reggae en schuwen zelfs Nederlandstalig werk niet. De band is in 2008 gestart als een Doe Maar-tribute en later als een Bob Marley-tribute.
Aanvang is 21.00 uur en de entree is gratis.

LogoGorsselaerKLtrans
Café de Gorsselaer
Hoofdstraat 34, 7213 CX Gorssel
Tel. 0575-842278


Gorssel.nl
10 november 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends