Laatste nieuws

Tweede editie Lentefair Gorssel

Vorig jaar, op 30 april 2023, organiseerde ’t Trefpunt in Gorssel voor het eerst een Lente­fair en dat was een groot succes. De Lentefair vond plaats op een prachtige lente­dag en trok veel bezoekers.
Lentefair kleinMensen van alle leeftijden genoten van de gezellige sfeer, de kraampjes met producten, proeverijen, live­muziek en allerlei activiteiten. Tijd dus voor een tweede editie van de Lentefair Gorssel en wel op zondag (Bevrijdings­dag) 5 mei 2024. De inschrijving voor deelnemers is geopend.

Inschrijving
Initiatiefnemers Jeannette en Lutger van der Tuin proberen de deelnemers van vorig jaar allemaal persoon­lijk langs te gaan om ze enthousiast te maken om dit jaar weer mee te doen. Ze nodigen iedere onder­nemer die zijn naams­bekendheid wil vergroten, zijn eigen product wil versterken en zijn klanten­kring wil uitbreiden, uit om deel te nemen aan de Lentefair Gorssel 2024.
Stuur bij interesse een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en nadere informatie en een inschrijfformulier worden toegestuurd.


Gorssel, 29 februari 2024

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends