Laatste nieuws

Tweede informatiebijeenkomst De Bloemenkamp

Vastgoed zorgsector wil op de locatie van De Bloemenkamp (Beuken­laan in Gorssel) ongeveer 70 huur­appartementen (middelduur en vrije sector) voor 55+’ers bouwen. 
Op 24 januari 2024 was in ’t Trefpunt in Gorssel de eerste van een reeks bijeen­komsten om de plannen te presenteren en vorm te geven. Op donderdag 29 februari 2024 organiseren Vastgoed zorgsector en Sustay een tweede informatie­bijeenkomst over de herontwikkeling. 

Schetsontwerp
BloemenkampPetitie kleinDe Bloemenkamp in Gorssel wordt herontwikkeldTijdens deze bijeenkomsten gaan de initiatief­nemers in op reacties die tijdens de eerste bijeen­komst zijn ontvangen en laten ze zien hoe deze reacties (waar mogelijk) verwerkt zijn in een schets­ontwerp. Daarbij wordt een visie gepresenteerd op een passend bouw­volume: bouw­vlak(ken), bouw­hoogte en aantal woningen. Onderwerpen als bouwstijl, architectuur en materiaal­gebruik komen op een ander moment aan de orde. 
Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om met de initiatief­nemers in gesprek te gaan en/of schriftelijke reacties achter te laten. 

Aanmelden
BloemenkampPres.jpeg kleinOp 24 januari 2024 was een eerste presentatie, op 29 februari 2024 volgt een tweede bijeenkomstDe bijeenkomst vindt plaats in de Muziek­zaal van ’t Trefpunt (Molenweg 53-55, Gorssel). 
Geïnteresseerden zijn (naar keuze) welkom van 13.00-14.30 uur, van 15.30-17.00 uur of van 19.00-20.30 uur. Aanmelden voor een van de bijeen­komsten kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De capaciteit in de zaal is beperkt, dus meld u snel aan om aanwezig te kunnen zijn op het voorkeurs­tijdstip. 
Bezoekers van de eerste bijeenkomst krijgen een uitnodiging voor de volgende bijeenkomsten, maar ook andere inwoners uit Gorssel zijn welkom.
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van Vastgoed zorgsector.


Gorssel, 15 februari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends