Laatste nieuws

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan H.J. Bruggink

Nyenrode
Als voorzitter van de Stichting Nyenrode was de heer Bruggink verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken van de Stichting, het onderhoud van het landgoed en het onderhoud aan de diverse gebouwen. Dat betekent een bijzondere bijdrage aan de instandhouding van een zeer belangrijk Nederlands monument, alsmede een indirecte bijdrage aan een belangrijk Nederlands Onderwijsinstituut.

Gelders Orkest
Vermeldenswaard is bovendien dat Bruggink, vanuit zijn hoedanigheid van voorzitter van de Raad van Toezicht van Het Gelders Orkest, het Mecenaat, een soort club van sponsors van Het Gelders Orkest, heeft opgericht. Bovendien zette hij zich geheel belangeloos in voor allerlei maatschappelijke organisaties.
Vanwege deze langdurige bijzondere verdiensten, die een bijzondere waarde hebben voor de samenleving, achtte Het Kapittel voor de Civiele Orden daarom een onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje Nassau passend. Bruggink ontving de onderscheiding tijdens een ‘Symfonische Tafel’, een feestelijke bijeenkomst van Het Mecenaat van Het Gelders orkest, in Kasteel Engelenburg in Brummen.


Gorssel, 30 januari 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends