Laatste nieuws

Vacatures voor vrijwilligers

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organi­saties die vacatures hebben voor vrijwilligers in de gemeente Lochem en vrijwilli­gers die graag zinvol bezig willen zijn. Gorssel.nl kondigt vacatures aan voor Gorssel, maar ook voor Epse en Eefde.
Momenteel zoekt ’t Trefpunt een klusjesman of -vrouw en is er bij de Dorps­raad Epse-Joppe behoefte aan een secretaris.

Klusser
LogoTref't Trefpunt zoekt een klusjesman of -vrouw‘t Trefpunt in Gorssel is op zoek naar een handige klusjesman of klusjes­vrouw. Als je het leuk vindt om met je handen te werken, dan ben je bij ‘t Trefpunt aan het juiste adres. Er is altijd wel wat te repareren of op te knappen: onder­houd in en aan het gebouw, het inrichten van ruimtes voor vergade­ringen, lezingen e.d. en het netjes houden van alle vertrekken in het gebouw.
Je kunt het werk in eigen tempo uitvoeren, waarbij het wel prettig is dat je flexibel bent. Een dag­deel in de week zou al helpen.
Lees hier de volledige vacature

Secretaris
LogoEpseJoppe kleinDe Dorpsraad Epse-Joppe zoekt een secretarisDe Vereniging Dorpsraad Epse-Joppe zoekt een secretaris. De dorps­raad behartigt de belangen van (de inwoners van) Epse en Joppe en heeft als doel om samen met de inwoners op te komen voor een leefbare gemeen­schap. Als secretaris verzorg je vooral voorkomende administratie en correspon­dentie, notuleer je de bestuurs­vergaderingen en beheer je het archief. Je woont in Epse, Joppe of het omringende buiten­gebied.
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op deze functies?
Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000. 
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel op maandagochtend van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.


Gorssel, 13 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends