Laatste nieuws

Valentijnsactie Vocal Group No Romeo’s

Vocal Group No Romeo’s staat officieel op eigen benen: op 12 januari 2018 werd bij notaris Smook in Eefde de Vereniging Vocal Group No Romeo’s opgericht. Het bestuur bestaat uit voorzitter Isabel van Zuthem (Lochem), secretaris Karin Haring (Gorssel) en penningmeester Marjolein Huijskens (Dieren). Uiteraard blijft de artistieke leiding in handen van de oprichter van de groep, dirigente Juliette Dumoré.

Groeiende populariteit
NoRomeos kleinVocal Group No Romeo's (foto Anne Wijffels)De zanggroep uit Gorssel werkt al drie jaar aan haar muzikale kwaliteit en een gevarieerd repertoire. “We merken dat de groep steeds bekender begint te worden in Gorssel en omgeving en dat onze muzikale kwaliteit gewaardeerd wordt.” Zo worden ze steeds vaker spontaan gevraagd voor optredens in de buurt. Op 24 januari jl. was er een open repetitie en daar kwamen zo’n dertig vrouwen uit Gorssel en wijde omgeving met goede zangervaring op af. Daarvan hebben er zich tien aangemeld voor een stemtest in de selectieronde.

Valentijnsactie
De Vereniging is op zoek naar sponsors om haar activiteiten mede te ondersteunen. Dit jaar is er daarom een leuke Valentijnsactie bedacht. Dorpsbewoners die No Romeo’s voor minimaal € 30 sponsoren, krijgen als tegenprestatie op woensdagavond 14 februari 2018 een huisconcert van zeven of acht zangeressen. Zij zingen dan liefdesliederen. Een mooie kans dus om een partner of geliefde te verassen of gewoon zelf te genieten!
Wie gebruik wil maken van de Valentijnsactie en meer informatie over de mogelijkheden wil ontvangen, kan zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
No Romeo’s: “Wij hopen dat we de liefde in dit prachtige dorp in vele huizen kunnen doen opbloeien. Dus schroom niet!”


Gorssel, 3 februari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends