Laatste nieuws

Van Boucante.nl naar AtelierGorssel.nl

Sinds 2019 verkopen portretschilder Boukelien Schenkels en haar man Boudewijn vanuit ‘Het Koetshuis’ aan de Parallelweg in Gorssel brocante, antiek en kunst. Vanaf de zomer veranderen ze het concept naar ‘atelier met een selecte voorraad oude meubeltjes brocante en antiek’.

Portretten
Schenk 1 kleinBoven en onder: van Boucante.nl naar AtelierGorssel.nlPortretschilder Boukelien heeft diverse exposities gehad en heeft een nieuwe voorraad portretten: ”Het Koetshuis leent zich zeer goed als atelier en expositieruimte, maar ook voor een cursus in kleine groepjes. Geïnteresseerden kunnen op afspraak langskomen”. 
Voor Boudewijn geldt dat zijn doordeweekse werkzaamheden te veel tijd in nemen om nog regelmatig de voorraad aan te vullen. “Het vinden van bijzondere spullen blijft voor ons een hobby. We houden er gewoon van. Mensen hebben het ook altijd gewaardeerd. Onze voorraad verandert van standaard brocante naar bijzondere interieur artikelen”. Boukelien en Boudewijn willen de focus meer leggen op kunst: schilderijen van Boukelien, diverse andere kunst en schilderijlijsten

Openstelling
Schenk 2 kleinBezoek op afspraak is mogelijk, maar daarnaast zullen er ook afwisselende openstellingen worden gehouden, niet alleen in het weekend, maar ook doordeweeks. 
Het Koetshuis, Parallelweg 8 in Gorssel, tel. 06-53466106 (Boukelien) en 06-41783987 (Boudewijn.)


Gorssel, 19 juli 2021

 

 
Gorssel, 19 juli 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends