Laatste nieuws

Vanaf 15 maart: Grill Express in Gorssel

Cateringservice van Dijk
Gorsselnaar Erik van Dijk is met zijn bedrijf Cateringservice van Dijk gespecialiseerd in evenementencatering, verhuur van verkoopwagens en ijsgroothandel. Zijn snackwagens en ijscokarren worden veel gezien op evenementen zoals IJsseljazz. Daar is nu dus Grill Express aan toegevoegd.

Grill Express
GrillExpressVanDijk kleinErik heeft een verkoopwagen ingericht voor het bereiden van döner, lahmacun (Turkse pizza) en spareribs. De opvallende wagen draagt de naam Grill Express en zal iedere zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur bij het Trefpunt staan. U kunt ter plaatste bestellen en korte tijd wachten op de bereiding, maar u kunt uw bestelling ook telefonisch doorgeven en een afhaaltijd afspreken.

Bezorgen
Grill Express bezorgt ook bij u thuis. In Gorssel is dat gratis vanaf een bestelling van € 15,-; de bezorgkosten bedragen € 2,50 voor kleinere bestellingen. In Epse, Eefde en Joppe is bezorgen mogelijk vanaf een bestelling van € 15,-; de bezorgkosten zijn dan € 3,-.

U kunt uw bestelling op zaterdagen vanaf 16.00 uur telefonisch doorgeven op telefoonnummer 06-29909981. Bij bezorgen moet contant worden afgerekend; bij de wagen kunt u betalen met bankpas.


Gorssel, 10 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends