Laatste nieuws

Vanaf nu inschrijven voor de Berkelmarathon

Deze zomer vindt de Berkelmarathon van Stichting Gorsselse Zwem­baden (SGZ) in Almen eerder plaats dan gebruikelijk. Op zondag 7 juli 2019 kan de zwemtocht in de meanderende Berkel weer vo­bracht worden. Muziekvereniging Juliana zorgt voor de begeleiding van de zwem­mers: jeugd­leden van deze muziek­vereniging varen mee in de Berkel­zomp. Voor de niet zwemmende jeugd zijn er tijdens de zwemtocht diverse spel­activiteiten op het zwembad­terrein. Na afloop geeft Juliana een buiten­concert op de lig­weide van zwem­bad de Berkel. 

Twee afstanden
Berkelmarathon kleinDeelnemers kunnen kiezen voor een afstand van 750 of 1400 meter. Voor­inschrijven kan vanaf heden aan het loket van zwembad De Berkel in Almen en op de dag zelf kunnen de zwemmers zich opgeven tot 12.30 uur. De start is om 13.00 uur en de kosten bedragen € 7,50. Daarvan is € 2,50 bestemd voor de Almen­se actie ‘ovERWINms’ voor onderzoek naar de ziekte MS. 
De zwembaden De Berkel in Almen en De Boskoele in Gorssel behoren tot dezelfde organisatie, de Stichting Gorsselse Zwembaden.


Gorssel, 12 juni 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends