Laatste nieuws

Vaste Prik gaat niet naast de schoenen lopen

Zwerfafvalrapen wordt in sommige kranten een echte lockdown­hype genoemd omdat het een van de weinige activiteiten is die nog gewoon door kunnen gaan. En in het NRC stond zelfs een heel essay van Arjen van Veelen met als titel ‘De afvalraper is de held van onze tijd’. Hij noemt de afvalraper een heus ‘deugmens’.

vasteprikhesje 05De Vaste Prikkers van Gorssel glim­lachen om al die ophef en mooie woorden en gaan gewoon weer fijn bezig zoals elke maand. Wilt u mee­helpen?
Op zaterdag 27 maart is het weer de 4e zaterdag van de maand dus tijd voor Vaste Prik en gaat de groep op pad om Gorssel zwerfafval vrij te maken. De activiteit duurt van 10 tot 12 uur.

vasteprikhesje 02Vaste Prik wordt geheel Corona­proof georganiseerd in overleg met de gemeente. Aanmelden kan bij Fransje Bongenaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een bevestigingsmail en meer informatie over hoe het afval verzamelen precies gaat. Voor materialen wordt door de organisatie, die in handen is van Samen in Gorssel, gezorgd.
"Tot bij de volgende Vaste Prik!", zeggen Geeske­maria Visser, Irma Krommen­hoek, Magritt Burgering, Caroline en Fransje Bongenaar van Samen in Gorssel.
 

Gorssel, 14 maart 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends