Laatste nieuws

Vaste Prik is blij met nieuwe sponsors

Vaste Prik, de club die maandelijks in Gorssel zwerf­afval opruimt, deed in oktober een oproep voor sponsoring. Dat leverde veel respons op. Een aantal particulieren, Stichting Welzijn Lochem en de Dorpsraad Gorssel deden een duit in het zakje. Hierdoor kon nieuw materiaal worden aangeschaft, zoals afvalzak­ringen en grijpers. Ook kunnen er dit jaar een aantal leuke activiteiten worden georganiseerd voor de vrijwilligers. Vaste Prik is verheugd over de dit geweldige resultaat en bedankt alle sponsoren. “We voelen ons gesteund en gewaardeerd.”

Meehelpen om Gorssel schoon te houden?
vasteprikhesje 02 kleinMet de lockdown is er vrij weinig te doen en te beleven in het dorp. Gelukkig is Vaste Prik een activiteit die het hele jaar gewoon doorgang kan vinden. Met alleen hier en daar een kleine aanpassing als de corona­maatregelen daar om vragen.
Vaste Prik jan. 2021 kleinZoekt u een leuke activiteit in de buiten­lucht die zorgt voor een opgeruimd dorp én wat gezellig­heid tijdens het zwerfafval prikken? De groep nodigt u uit om een keer mee te doen. Zaterdag 22 januari 2022 van 10 tot 12 uur gaan de vrijwilligers weer op pad met grijpers, afvalzak­ringen en goed humeur. Of en hoe er gezamenlijk koffie (mét koek) wordt gedronken is nog even afhankelijk van de maat­regelen rondom Corona, maar de activiteit zelf kan zeker plaats vinden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 14 januari 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends