Laatste nieuws

Vrijwilligers Vaste Prik worden beloond

Vaste Prik heeft € 250 gekregen van Jumbo Gorssel voor het buurtinitiatief 'Vaste Prik'. Het geld is gebruikt om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten tijdens een aangeklede borrel.

Irma Krommenhoek, coördinator van het vrijwilligersinitiatief: “Wij zijn superblij hiermee, niet alleen met het geld maar het is ook een waardering voor ons vrijwilligerswerk. Iedereen was blij verrast en kon het gebaar van Jumbo Gorssel enorm waarderen. Dus namens ons allemaal: bedankt Jumbo Gorssel.”

Vaste Prik Check

Iedere vierde zaterdagochtend van de maand zijn de vrijwilligers van Vaste prik te zien in de straten van Gorssel. Dan ruimen ze zwerfafval op dat (helaas) toch iedere keer weer langs de straten en in plantsoenen ligt. Komende zaterdagochtend 22 juni kunt u de vrijwilligers met hun gele hesjes en logo van Vaste Prik, weer door Gorssel zien lopen met prikstokken en vuilniszakken. Geef ze een compliment of steek uw duim omhoog bij het passeren. Dankzij hen is er maar weinig zwerfvuil in Gorssel.

Help mee om Gorssel schoon te houden
Irma: “Iedereen kan meedoen, dus kom ons team versterken, we kunnen nog vrijwilligers gebruiken. Het is nuttig werk, maar ook gewoon gezellig.” Om 9.45 uur wordt begonnen met koffie, thee en lekkers bij Zo en Nu aan de Hoofdstraat. Dan worden de routes verdeeld en krijgt iedere vrijwilliger een hesje, prikstok en vuilniszak. Aan het eind van de ochtend worden de zakken en het werkmateriaal op een vaste plek ingeleverd en kunnen de vrijwilligers met een tevreden gevoel weer naar huis.
Irma: “Lukt het u niet om op de vierde zaterdag te komen ‘prikken’, neem dan gerust contact op met Vaste Prik dan regelen we iets anders. Graag tot zaterdag 22 juni!”

Nieuwe vrijwilligers kunnen gewoon de vierde zaterdag van de maand om 9.45 uur bij Zo en Nu aansluiten, maar vooraf even contact opnemen kan ook. Dat kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Gorssel, 12 juni 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends