Laatste nieuws

Veel belangstelling voor inloopbridge in De Borkel

Sinds begin 2020 kunnen bridgeliefhebbers wekelijks in een recreatieve sfeer in De Borkel komen bridgen. De inloop­bridge is voor iedereen die van bridge houdt, dus niet specifiek voor bewoners van De Borkel. De inloop­bridge was een nieuw initiatief en is inmiddels een succes gebleken.

Iedere week nieuwe gezichten
BridgeBorkel kleinWekelijks op woensdag inloopbridge in De BorkelIedere woensdagmiddag wordt er door 20 tot 24 bridgers van alle niveaus uit Gorssel en om­geving op een ont­spannen manier gespeeld in het restaurant van de Borkel. Omdat er geen verplichting is om je aan of af te melden, is het iedere woensdag weer een verrassing wie er komen. Sommige bridgers kunnen nu al tot ‘vaste’ deel­nemers gerekend worden, anderen komen wat onregelmatiger. Sommigen komen als paar en anderen worden gekoppeld. En iedere week zijn er ook nieuwe gezichten.  

Nog tafels beschikbaar
De ruimte is geschikt voor maximaal acht tafels, dus er is plaats voor 32 bridgers. Wie mee wil doen, moet uiterlijk om 13.50 uur aanwezig zijn, zodat er om 14.00 uur gestart kan worden. Er worden loop­briefjes uitgedeeld en aan het eind van de middag (ongeveer 16.15 uur) is er een uitslag. Maar die uitslag is niet het belangrijkste onder­deel van de middag, want het gaat vooral om het spel en de gezellig­heid. Lidmaatschap van een bridgeclub is niet nodig en vooraf aan- of afmelden ook niet: het is een echte ‘inloop­bridge’.

Informatie
De volgende inloopbridge is op 26 februari 2020 in het restaurant van De Borkel, Hoofdstraat 61a in Gorssel.
Aan het meespelen zijn geen kosten verbonden, alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. 


Gorssel, 23 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends