Laatste nieuws

Veel complimenten voor ‘Vaste Prik’

‘Vaste Prik’, oftewel ‘samen met andere betrokken Gorsselnaren afval opruimen’, is dankbaar werk. Het ‘prikken’ levert, naast een berg volle zakken, ook complimenten van voorbijgangers op. De groep met zijn Vaste-Prikhesjes is niet alleen opvallend voor het verkeer, maar de prikkers zijn ook graag geziene gasten. Ze laten immers voor iedereen een schone stoep of berm achter. Trekker van het initiatief is de groep 'Samen in Gorssel', een club van enthousiaste Gorsselnaren die het leuk vinden om activiteiten te organiseren.

Meedoen
vasteprikhesje 02 kleinWie mee wil helpen om Gorssel schoon te houden en ook graag in de buitenlucht is, is welkom om mee te doen. De groep gaat iedere vierde zaterdag van de maand op pad van 10.00 tot 12.00 uur en doet dat geheel coronaproof. Zaterdag 22 mei 2021 is het weer tijd voor de prikactie.
Wie mee wil doen kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een bevestigingsmail volgt met meer informatie. Voor materialen wordt gezorgd.


Gorssel, 10 mei 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends