Laatste nieuws

Veel dansplezier bij presentatie Dansmixgroep

Op vrijdag 17 mei 2019 gaven tweeëntwintig kinderen uit de Dansmixlessen van Carmen Stuitje twee prachtige dans­presentaties voor ouders, familie en andere belang­stellenden. De presentatie vond plaats in de protestantse kerk in Gorssel. Het thema was ‘Dance Around The World’. 

Dans uit verschillende landen
Dansmix1 kleinDe afgelopen maanden was er door de kinderen in de Dansmixlessen van Carmen Stuitje hard geoefend voor de optredens en het resultaat mocht er zijn. De presentaties duurden drie kwartier en de kinderen lieten met hun groepen steeds om de beurt een dansje zien uit verschillen­de landen, waaronder Spanje, Brazilië, China, Australië, Nederland, Afrika en Latijns Amerika en uit het Amerikaanse Holly­wood. Het plezier straalde ervan af! En dankzij de hulp van verschillende ouders verliep het vlekke­loos. Dansmix2 kleinEnkele reacties: "Erg bijzonder om de presentaties dit keer in de kerk te doen," "een sfeervolle plek met een fijn podium, mooie witte doeken waardoor de kleding van de kinderen erg mooi naar voren kwam en ook de muziek en bijpassende dia­presentatie maakten het beeld compleet”. Volgens Carmen Stuitje is de kerk dus een prachtige locatie en heel geschikt voor dans­presentaties.

Goed doel
Dansmix4 kleinDe entree was gratis, maar met een vrijwillige bijdrage kon geld ingezameld worden voor Hanukkah, een kinder­tehuis en school in Ghana, een doel dat paste bij het thema van de voor­stelling.

De lessen Dansmix gaan nog door tot half juni 2019 en volgend jaar beginnen er bij voldoende deelname weer nieuwe lessen bij Carmen Stuitje.
Meer informatie hierover: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 24 mei 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends