Laatste nieuws

Veel pret met clown OkiDoki in Openluchttheater

Zondagmiddag 14 juli was de clown en jongleur OkiDoki het middelpunt in het Openluchttheater Gorssel. Vanaf 14.00 uur konden de kinderen zich laten schminken en als clown verkleden. Om 15.00 uur begon het optreden en al ver daarvoor was OkiDoki in en rondom het theater actief met de gekste capriolen. Na de voorstelling konden de kinderen nog lange tijd spelen in de door OkiDoki opgebouwde circuspiste. Het was een succesvol feest waar ruim 100 kinderen van hebben genoten.

OkiDoki 2019Vanaf 14.00 uur konden de kinderen zich onder leiding van Wilma Makkink van theatererf ’t Walle door Karin Sieders, Sandra Goulmy, Bo Doornbos of Maaike ter Harmsel laten schminken. Om 14.30 uur waren er al gauw meer dan 80 kinderen in het theater, met ouders en/of grootouders. Het liep storm bij het schminken maar voor de voorstelling waren vrijwel alle kinderen prachtig veranderd in tijgers, prinsen, leeuwen of vlinders. OkiDoki was om 14.30 uur al in tenue en deed de meest doldwaze dingen in en rond het theater. Auto’s werden aangehouden en hij floot de kinderen naar het theater wat veel van de bezoekers deed schateren.

Om 15.00 uur begon de echte voorstelling met werkelijk de gekste situaties, een jasje tien keer verkeerd aangetrokken of een bal niet kunnen vangen. OkiDoki goochelt, jongleert en speelt clown zoals velen nog nooit hebben gezien.
Voor de kinderen, maar ook voor vele ouderen was het een waar festijn, waar ze geboeid naar bleven kijken. Het mooiste was wel de wijze waarop OkiDoki de kinderen betrok bij zijn spel, zijn optreden en zijn doldwaze rennen, dansen en springen.
Kortom een heerlijke en vrolijke middag met gratis limonade en zelfs een tuk-tuk-ijscokar bij de entree van het theater.

Op de website van het theater (zie link hieronder) staan foto’s van de afgelopen concerten.

Dit was de vierde voorstelling in het Openluchttheater van dit seizoen. Na de vakanties volgt op zaterdagavond 24 augustus het optreden van de Ierse band The Coincidences en op zondagmiddag 15 september sluit Muziekvereniging Concordia met Appie Vriezekolk het seizoen af.
  

  
Gorssel, 16 juli 2019

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends