Laatste nieuws

Veel respons op enquête woonwensen Gorssel

Zoals eerder gemeld doet een werkgroep onderzoek naar de woonwensen van mensen die in Gorssel wonen of willen gaan wonen, als voor­bereiding op een lokale woon­visie voor Gorssel. 
Daartoe werden, onder meer via Gorssel.nl, twee vragenlijsten verspreid. Een van die vragen­lijsten is speciaal gericht op jongeren tot 29 jaar.

Goede respons
Grooterkamp kleinEnquête woonwensen Gorssel: invullen tot 31 mei 2020Kort na de lancering van de woon­wensenenquête zijn er al meer dan 300 ingevulde vragen­lijsten bij de werkgroep binnen­gekomen. De werk­groep is bijzonder blij met deze res­pons en vooral met het feit dat ruim 10% van de reacties bestaat uit de speciaal voor jongeren bedoelde enquête. De werk­groep hoopt dat er nog veel jongeren zullen volgen. Iedereen die deze speciale enquête invult wordt dan ook gevraagd nog meer leeftijds­genoten enthousiast te maken om de korte vragenlijst in te vullen. 
Een woordvoerder van de werkgroep: “Veel jongeren zijn misschien nog helemaal niet bezig met waar en hoe zij later wi­llen wonen, maar op een dag zullen de meesten uit­eindelijk de stap nemen om op zich­zelf te gaan wonen. Nu is er lang niet altijd geschikt aanbod voor deze doel­groep binnen de dorps­grenzen van Gorssel. Daarom willen we graag weten of jongeren über­haupt wel in Gorssel willen wonen. Bovendien hebben jongeren vaak andere wensen en behoeften dan de wat oudere in­woners van Gorssel, en ook dat horen we graag”. 
De enquêtes zijn anoniem en de resultaten worden onder meer via Gorssel.nl bekend gemaakt.

Invullen
Beide enquêtes kunnen op papier worden ingevuld en ingeleverd bij boek­handel Bechtle of (met een muisklik) via de link onderaan dit artikel. Invullen kan tot 31 mei 2020.
Vragen of opmerkingen over de enquête kunnen worden gemaild naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 15 mei 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends