Laatste nieuws

Veel respons op referendum gemeenteloket Gorssel

Het doel is om tenminste duizend stembiljetten op te halen onder de bewoners van de kernen die tot de oude gemeente Gorssel behoorden. Hoeveel dat er nu zijn wil Van Hoven nog niet zeggen, om mensen niet de indruk te geven dat het er al genoeg zijn. "We willen immers met z’n allen onze politieke vertegenwoordigers een niet mis te verstane opdracht geven." 

Er zijn 34 opvallende gele stembussen geplaatst. Daar liggen formulieren bij die ter plaatse kunnen worden ingevuld. Deze bussen staan bij:

Gorssel
De Borkel, huisarts Salimans, huisarts Van Gelderen, Bechtle, Drogist Trea, Slagerij Rodenburg, Bakker Van Helvoort, Welkoop, Wezenberg Groente en Fruit, De Roskam, Kreeftenberg, Jumbo, Fysiotherapeuten Keizer & Lubberdink, de bibliotheek, ´t Trefpunt, Taxi Samberg, Kapper by Artistique, Weijler & Weijler tandartsen, Café De Hoek 

Eefde
C1000, Tuincentrum De Blaakhof, Zorgcentrum het Spijk, 't Hart, Drogist Peineman, Bakker Kuiper

Epse
Spar Rattink, Praktijk dr. Schroth, Henk Hietbrink Aannemersbedrijf, Sportvereniging Epse, Haarstudio Totaal

Almen
Super Attent, Ons Huis, Cafe Buitenlust, Steunpunt

Het stemformulier kan ook vanaf deze site worden geprint, vervolgens invullen en in een van de stembussen stoppen of opsturen naar het op het formulier vermelde adres. Klik hier voor het formulier in pdf

De actie loopt tot 13 september a.s. Dus tot deze datum kunnen referendumbiljetten worden opgestuurd of in een van de vele gele stembussen worden gedaan.

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends