Laatste nieuws

Veertig personen bij ‘Jus in een Kuiltje’

Zondag 2 november was het een gezellige boel bij het Gorsselse Trefpunt. Zo’n veertig personen hadden zich aangemeld voor de inloopmaaltijd van die middag.

JusKuiltje2-11-14KL'Jus in een Kuiltje', een initiatief van 't Trefpunt mag zich in een toenemende belangstelling verheugen. De laatste keer waren er zelfs 40 deelnemers.‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’, met traditionele Hollandse gerechten voor een zeer vriendelijke prijs, kan inmiddels op een steeds grotere belangstelling rekenen. Het gezelschap liet zich de champignonsoep, gevolgd door een rundervink met puree en spruitjes en daarna nog een toetje, goed smaken. Naast de maaltijd zijn ook het sociale aspect en de gezelligheid van belang. Zoals een tevreden bezoekster het uitdrukte: “Gewoonlijk kijk ik op zondagmiddag naar het TV-programma ‘Buitenhof’, maar een stel vriendinnen haalde me over om mee te gaan. En dit is véél gezelliger en zeker ook smakelijker!”

Deze zondagmiddagmaaltijd is er ook voor ù! Eén maal per twee weken (op de even weken) bent u vanaf 11.30 uur welkom bij ’t Trefpunt. Neem gerust vrienden of familie mee. De eerstvolgende inloopmaaltijd is op zondag 16 november.

Voor het geld hoeft u het niet te laten, want voor € 7,50 p.p. krijgt u een drie-gangen menu. Wel graag van te voren telefonisch aanmelden op 493576 of per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 10 november 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends