Laatste nieuws

Veranderingen bij Montagebedrijf Bruggeman

Met de verhuizing van Telego naar een eigen pand kwam er extra ruimte beschik­baar in de winkel van Brugge­man aan het Nijverheids­plein. Daar is nu een onderdelen­shop gekomen. Ook in de show­room zijn weer nieuwe dingen te zien. Gorssel.nl ging een kijkje nemen en sprak met de enthousiaste Hendrie Bruggeman, zoon van Anton en Annelies Bruggeman. U zult hem vaak in de winkel aantreffen. Gorssel Huilt-fans kennen Hendrie als winnaar van de publieksprijs en van de ruwe diamantprijs. Dit jaar laat hij verstek gaan.

Onderdelenshop
Brug7 2 19 4KlHendrie Bruggeman voor de winkel aan het NijverheidspleinDe nieuwe afdeling met onder­delen is een goede aanvulling op het assortiment van sanitair en het installatiebedrijf. Douche­koppen, leiding­onder­delen, en veel andere producten. De meest gang­bare artikelen zijn ruim voorradig en mocht er onver­hoopt iets niet zijn dan kan het binnen 24 uur besteld worden. Ideaal voor de zelf­klussers; zij vinden die onderdelen nu gewoon in Gorssel.

Meer comfort
Brug7 2 19 5Aan de opstelling in de showroom is ook het een en ander gewijzigd. Er is mooi sanitair te zien voor diverse doel­­groepen. Er staat o.a. een moderne ‘meer comfort­lijn’ bad­kamer. “Het meer comfort is zeker niet alleen voor ouderen die slecht ter been zijn. Laatst is er nog een douchestoel geleverd aan een vijf­enveertig jarige man, die het fijn vond om te zitten als hij zijn voeten wilde wassen”, aldus Hendrie. Het sanitair met meer comfort is gericht op zorg, maar is ook modieus en vooral zeer comfortabel.
De benedenetage is nog niet helemaal klaar. Het bedrijf dat Sanibroyeur toiletten levert heeft interesse om in dit gedeelte van het pand zijn modellen te plaatsen. Dit zijn toiletten die overal geplaatst kunnen worden, ook als er geen riolering aanwezig is. Misschien kent u de reclame wel: “een Sanibroyeur achter iedere deur”.

CV ketel voor de toekomst
Brug7 2 19 3Klik op een foto voor vergroting en voor serieOok kijkt Bruggeman naar de toekomst. Mocht u een nieuwe verwarmingsketel nodig hebben, maar het zonde van de investering vinden, omdat we over niet te lange tijd van het gasnet afgekoppeld worden, dan heeft Bruggeman de CV ketel voor de toekomst. Deze innovatieve ketel werkt nu nog op gas en in de toekomst is hij met een warmte­pomp te koppelen aan een hybride systeem. Bruggeman is zich ervan bewust dat we voor energie andere paden moeten gaan bewandelen. Hendrie kan u hier nog veel meer over vertellen.

Mooie aanvulling
De winkel aan het Nijverheidsplein is een mooie aanvulling op het brede pakket aan diensten dat Montage­bedrijf Anton Brugge­­man biedt, zoals dak- en zinkwerk, sanitair en loodgieterswerk, onderhoud en aanleg van CV, installatie van zonne­panelen en elektra.
Mensen uit de wijde omgeving weten het familie­bedrijf inmiddels te vinden.
  

Redactie Gorssel.nl
7 februari 2019

  

aa

bb

cc

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends