Laatste nieuws

Verdiepingsles Yoga bij SH Studio

Op zaterdag 28 januari is er bij SH Studio een verdiepingsles yoga. In deze actieve les leert u meer over de verschillende yogahoudingen en hoe deze toegepast kunnen worden ter ondersteuning van uw gezondheid. Het is daarnaast een leuke manier om eens vrijblijvend kennis te maken met de yogalessen die gegeven worden door Sandra Hellendoorn van SH Studio.

Yoga in het dagelijks leven
SHstudioKL-001Tijdens deze yoga-ochtend gaat u, in een groep van maximaal 10 mensen, aan de slag met yogaoefeningen voor het ontspannen van rug, nek en schouders. Sandra Hellendoorn van SH Studio vertelt: “U leert hoe yoga toegepast wordt in het dagelijks leven. Zijn er bijvoorbeeld houdingen die nuttig zijn wanneer u erg gestrest of zorgelijk bent? Hier vindt u op 28 januari een antwoord op.”

Hatha Yoga
Tijdens de les worden technieken van Hatha Yoga gebruikt. Dat bestaat uit houdingen en oefeningen waarbij alle spieren in het lichaam gebruikt worden. Sandra: “De oefeningen zijn er op gericht u bewust te maken van de spanning en ontspanning in het lichaam. De spanning in het lichaam wordt weer losgemaakt en losgelaten door het bewuste gebruik van de ademhaling. Tijdens de oefeningen merkt u heel duidelijk dat er een verband bestaat tussen de spanning en ademhaling.”
Hatha Yoga is geschikt voor alle leeftijden en voor ieder niveau.

SH Studio
SHStudioBuitenDeze yogaschool in Gorssel is in 2015 opgericht door Sandra Hellendoorn nadat zij vanuit Groningen naar Gorssel verhuisde. In de studio worden wekelijkse yogalessen, ontspanningstrainingen en meditatiecursussen gegeven. Sandra is internationaal gecertificeerd docente en heeft haar opleiding in India aan de Shri Kali Ashram gevolgd. Hierdoor kan zij op authentieke wijze yogales geven. De studio beschikt over een ruime zaal, zithoek, kleedruimte en alle materialen die nodig zijn voor comfortabele beoefening van yoga.

Aanmelden en kosten
De verdiepingsles Yoga is op zaterdag 28 januari 2017 van 11.00 tot 12.30 uur. De kosten zijn € 22,50 incl. thee, koffie, water en een handig overzicht van yogahoudingen op A4-formaat.
Om u aan te melden kunt u contact opnemen per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0575-472566.

 

  

Gorssel, 22 januari 2017 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends