Laatste nieuws

Verkoop afgeschreven spullen bij de Gorsselse bieb

De Bibliotheek Gorssel houdt van dins­dag 1 tot en met vrijdag 11 november 2022 een verkoop van af­geschreven boeken, overige media en meubilair. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de nieuwe in­richting van de biblio­theek.

Nieuwe inrichting
BiebIntern kleinHerinrichting bij de Bibliotheek Gorssel: spullen te koopHet is alweer tien jaar geleden dat de Biblio­theek Gorssel zijn deuren opende in Den Olden­hof aan de Hoofd­straat in Gorssel. Inmiddels is de in­richting aan vervanging toe en bovendien wil de biblio­theek meer een ontmoetings­plek zijn voor zijn bezoekers. Aanleiding dus om de biblio­theek in te richten volgens een nieuw concept: ‘de biblio­theek van lezen, leren, ontdekken en ont­moeten’. De vestiging Gorssel is de eerste van de Graaf­schap bibliotheken die volgens dit concept wordt ingericht. 

Kleine prijzen
Boeken, overige media en meubilair die straks niet terug­komen in de bieb worden voor kleine prijzen te koop aan­geboden. Iedereen die belang­stelling heeft kan komen snuffelen tijdens de openings­tijden.
De biblio­theek komt te zijner tijd met meer informatie over de verbouwing.

Bibliotheek Gorssel
Den Oldenhof, Hoofdstraat 45
7213 CR Gorssel
Openingstijden: ma. tot en met vrij. 09.00-17.00 uur
Website


Gorssel, 18 oktober 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends