Laatste nieuws

Verloskundigenpraktijk Anno komt naar Gorssel

Vanaf 31 juli 2019 kunnen zwangeren en stellen met een kinderwens voor verlos­kundige zorg terecht in Gorssel. De in Deventer gevestigde verloskundigenpraktijk Anno vestigt vanaf die datum een dependance in Den Olden­hof in Gorssel. “Sinds de oprichting van Anno hebben wij al vele jonge gezinnen in Gorssel, Epse, Eefde en Joppe mogen begeleiden rondom zwanger­schap en geboorte. Nu komen wij ook met een spreekuur naar Gorssel.” 

Verloskundigen
AnnoVerlos kleinVerloskundigen van Anno. Bovenste rij: Marleen Berendse en Elleke Vermeulen. Onderste rij: Lobke van der Steege, Sabine Bloemen en Margriet WegmanVerloskundigenpraktijk Anno, met hoofdvestiging in Deventer, biedt reguliere verlos­kundige zorg, kinderwens-­consult en speciale programma’s zoals ‘Centering Pregnancy’ (zie het aanbod op de website). Het team van Anno bestaat uit vijf verlos­kundigen: Marleen Berendse, Elleke Vermeulen, Lobke van der Steege, Sabine Bloemen en Margriet Wegman.

Spreekuur
De vijf verloskundigen houden om de beurt spreekuur in Gorssel: in de oneven weken op woens­dag van 16.00 tot 19.00 uur in de kamer van hapto­therapeute Yolande Reichert op de tweede etage van Den Oldenhof. Het is de bedoeling dat in de toekomst een eigen ruimte in Den Olden­hof betrokken wordt.


Verloskundigenpraktijk Anno, Deventer

p/a Louis Pasteurstraat 10d, 7415 EP Deventer
Tel. 0570-630308
Spreekuur in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel
Website


Gorssel, 15 juli 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends