Laatste nieuws

Verras uw Beste Buren met een taartje!

Heeft u fijne buren die altijd voor u klaarstaan? En wilt u ze een laten weten hoe blij u daarmee bent? Op de landelijke Burendag, zaterdag 23 september, kunt u ze verrassen met een taartje.
Of misschien kent u uw (nieuwe) buren niet zo goed. Ook dan kunt u meedoen en op die manier kennismaken met een taartje.

Aanmelden
Beste buur 2023 kleinWilt u iemand voordragen voor een taartje? Stuur dan voor 15 september 2023 een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u uitlegt waarom juist deze buurman, buurvrouw of buur­kinderen speciaal voor u zijn en in het zonnetje gezet mogen worden. Zet in het mailtje ook uw eigen naam, adres en telefoon­nummer en natuurlijk de naam en het adres van de buren. Bellen kan ook, op nummer 0573-297000.
Er zijn een beperkt aantal taarten beschikbaar. Hoe eerder een aanmelding binnen is, hoe groter de kans. De taarten worden op 23 september bezorgd. Als u thuis bent kunt u samen met de bezorger de buren verrassen.
Welzijn Lochem organiseert deze actie. Wereldbakker Wijnand uit Laren steunt de actie van harte en verzorgt de taartjes.

Bezoek van de burgemeester
Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt. Veel mensen doen die dag iets voor elkaar en met de buurt. Ook burgemeester Sebastiaan van ’t Erve is blij met fijne buren. Hij komt persoonlijk de taart uitreiken op één van de adressen.

Welzijn Lochem en Goede Buren
Wilt u iets leuks doen in of met je buurt, (opnieuw) kennis maken, of bijpraten tijdens een leuke activiteit? Of heeft u niet zo’n goed contact met de buren en wilt u daar wat aan doen? Ook daarvoor kan contact met Welzijn Lochem worden opgenomen. Telefoon 0573-297000 en vraag naar Team Opbouwwerk.

  

Gorssel, 4 september 2023

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends