Laatste nieuws

Verwen vader met een ‘fair’ ontbijt op Vaderdag

Spaaractie
WW VaderdagontbijtWie nu een mooi, stoer of nuttig cadeau voor vader koopt, kan meedoen met de Wereldwinkelspaaractie. Voor iedere besteding van 5 euro is er een stempel ter waarde van 25 eurocent. Er zijn stempels bij iedere aankoop, dus ook bij foodproducten. De stempels zijn te verzilveren bij de Wereldwinkel in Gorssel in de Fair Trade Week van 23 oktober t/m 2 november 2014 (kijk voor de voorwaarden in de winkel).

Vrijwilligers
De Wereldwinkel wordt geheel draaiende gehouden door vrijwilligers. In de Wereldwinkel werken kan méér zijn dan alleen winkeldienst doen. Voor een aantal van deze activiteiten kunnen eendaagse cursussen en workshops gevolgd worden, zoals: basiscursus werken in de wereldwinkel, inkoop non-food en etaleren.
Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk in de Wereldwinkel? Neemt u dan contact op met de coördinator via tel. 0575-495450 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GOVOS
logo-GOVOSAls u meer wilt weten over de vereniging Gorssel voor Ontwikkelingssamenwerking (GOVOS), die aan de wieg stond van de Wereldwinkel Gorssel, kijk dan hier voor achtergrond en geschiedenis van de GOVOS, geschreven door oud-secretaris Piet Looise op de website van de Wereldwinkel Gorssel.

 
Gorssel, 2 juni 2014
 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends