Laatste nieuws

Vijfde editie van de VV Gorssel Pubquiz

Op zaterdag 23 april 2022 vindt er bij VV Gorssel voor de vijfde keer een pub­quiz plaats. Ook tijdens deze lustrum­uitvoering kun je weer vragen verwachten over bijvoorbeeld de hoofd­stad van Egypte, over de Oscar­uitreiking of over Nederlandse kroeg­liedjes. Er kunnen zich nog teams opgeven.

Moeilijke vragen
Pubquiz 2021 kleinPSV was de winnaar van de pubquiz 2021. V.l.n.r. Job Dietrich, Ronnie Bruggeman, Andre Middeldorp en Jakob Gerrits De vorige pubquiz op 10 juli 2021 trok veel deelnemers en er kwamen vragen langs als ‘welk tijd­stip komt voor in het liedje ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ van Frans Duijts’,  er waren vragen over het brandweer­museum van Borculo, over de dis­kwalificatie destijds van Djokovic op de US Open, over Kajsa Ollongren en nog veel meer. De hoofd­prijs ging destijds naar Team PSV. 

Opgave
Hoewel er al zo'n 20 teams zich hebben aangemeld, biedt het terras van VV Gorssel: Sportpark Gerstlo aan de Markeweg 10 in Gorssel, ruimte voor nog enkele teams.
De pub­quiz begint om 17.00 uur; de mogelijkheid tot inloop is al ruim daarvoor, omdat VV Gorssel die middag thuis speelt en er alvast met andere bekenden bij­gekletst kan worden. 
Nog niet aangemeld? Verzamel snel een team en meld je bij Frank Wouterse aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 31 maart 2022

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends