Laatste nieuws

Vocal Group No Romeo’s heeft internationale ambities

De dames van No Romeo’s kijken uit naar een bijzonder jaar. Met dirigent Christoph Mac-Carty zullen ze meedoen aan een internationale koren­competitie in Barcelona.

No Romeo's uit Gorssel is een dameszanggroep met 21 leden met een passie voor close harmony. De groep streeft naar een hoog niveau en de vele optredens van de afgelopen jaren laten zien dat dit niet teveel gezegd is. Ze hebben sinds 2020 een prestigieuze dirigent, Christoph Mac-Carty, die afgelopen jaar de World Choir Games won met zijn studenten­koor Dekoor.

NoRomeos 675px

Sing for Gold
Inmiddels wordt de lat nog hoger gelegd en de dames willen zich meten met de rest van de wereld. In oktober 2024 reizen ze af naar Barcelona om mee te doen met de internationale koren­competitie ‘Sing for Gold’. “Dit is een unieke kans om onszelf te presenteren en te leren van andere koren. We hopen natuurlijk op een mooie score en goede feedback. Naast de competitie zingen we in een 'friendship concert' samen met een koor uit een ander land. Dan maak je vanzelf vrienden, want... muziek verbindt!”

Genieten
Als Spanje te ver weg is, kunt u natuurlijk ook dicht bij huis genieten van al dat moois dat No Romeo’s in petto heeft. Zondagmiddag 12 mei bijt de groep het spits af in het openlucht­theater in Gorssel. Meer informatie hierover in de agenda van Gorssel.nl. Het is dan moederdag en dat maakt het extra speciaal voor deze Gorsselse zangroep om te mogen optreden in hun eigen dorp. “Dus neem absoluut je moeder mee en het optreden is gratis!”
Op 23 juni zal No Romeo’s een voorproefje geven van de concerten in Barcelona tijdens ‘Reuring in de kerk’ in de dorpskerk in Holten. 
No Romeo’s ziet er naar uit om u te ontmoeten!

Donatie
Om deelname aan Sing for Gold mogelijk te maken kunt u een bedrag doneren via de link hieronder. No Romeo’s levert daarvoor desgewenst een passende tegen­prestatie.
 

 

Gorssel, 1 mei 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends