Laatste nieuws

Vocal group No Romeo’s succesvol op Balk Topfestival

NoRomeos TopFestival2017No Romeos tijdens het Balk Topfestival op 4 november 2017Op zaterdag 4 november heeft vocal group No Romeo’s de derde prijs weten te bemachtigen in de categorie derde klasse middelgrote koren op het Balk Topfestival in Rotterdam. Aan dit tweejaarlijkse festival voor lichte koor­muziek ging een strenge selectie vooraf; alleen topkoren konden deelnemen.

Het optreden van de ambitieuze damesgroep uit Gorssel, onder leiding van dirigente Juliette Dumoré, maakte een hele goede indruk. Ze werden door de jury geroemd om hun gevarieerde repertoire en mooie samenklank. Bovenal werd de jury geraakt door hun krachtige uitstraling. ‘Er zit eerlijke passie onder de huid!’ aldus een van de juryleden. Mooie complimenten voor deze sterk gemotiveerde groep vrouwen.
De dames hebben er zelf ook van genoten: “We hebben een geweldige dag gehad en echt een goed optreden neergezet. Mooi dat dit ook bekroond werd met een derde plaats.”
Het koor is zeker van plan zich nog verder te ontwikkelen. Houd ze dus in de gaten.

De Gorsselse dirigente Juliette Dumoré heeft op het festival ook nog een ander succes geboekt. Ze werd met haar koor Repeat uit Duiven eerste in de categorie eerste klasse grote groepen. “Het is toch wel heel bijzonder om zo'n parel van een dirigente in ons eigen dorp te hebben wonen!”
  

Gorssel, 6 november 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends