Laatste nieuws

Voetbalkanjers Gorssel Kampioen!

Zaterdag 22 november jl. zijn de pupillen van Gorssel F1 erin geslaagd het kampioenschap in de derde klasse binnen te halen. Voor een aantal van deze talenten is dit het tweede opeenvolgende kampioenschap, na promotie uit de vierde klasse vorig seizoen.

    F1-3KL
     Boven: De kampioenen in de huldigingswagen luid toe-
     terend door 
Gorssel naar sponsor Het Bosrestaurant.

    F1-2KL
     De spelers v.l.n.r.: Jildert Groot Roessink, Julian Kien,

     Quinten Koorevaar, Olivier Harkink, Thijm Logtenberg,
     Sven Beusekamp, Sjoerd Ligthart, Nigel Bruggeman,
     Timo Bobbink. Tweede rij; trainer Gregor a Campo,
     leider Chris Logtenberg, Jeroen Wendt van Het Bos-
     restaurent, leider 
Ron Bobbink.

Op het programma stond een thuiswedstrijd tegen Eerbeekse Boys. De voetballers konden er vertrouwen in hebben, want tot dat moment werd er nog geen wedstrijd verloren en zijn de cijfers klip en klaar. Negen wedstrijden gespeeld, allemaal gewonnen, 49 doelpunten voor en 3 tegen. Met nog 2 wedstrijden te gaan.

Maar de spanning viel voorafgaand aan de wedstrijd van de gezichten af te lezen. En niet alleen bij de spelers. Ook bij ouders, familieleden en andere bekenden viel enige nervositeit te bespeuren. De Gorsselse F1’s zijn dan wel de torenhoge favoriet, maar er moest natuurlijk nog wel gewonnen worden.

Gemotiveerd als altijd werden de spreekwoordelijke mouwen opgestroopt. Met inzet en goed samenspel werd ook deze tegenstander al vlot op achterstand gezet. Naast het zonnetje warmde het publiek zich met luid applaus en vreugdesprongen, wat vandaag maar liefst zeven keer gedaan kon worden. Einduitslag 7-0 voor de Gorsselse voetbalkanjers.

Jeugdvoorzitter Sjoerd van der Laan kwam er ook deze keer weer aan te pas om de kampioensmedaille bij de jongens om te hangen. De champagne werd ontkurkt en dronken van vreugde werd de rit met de platte wagen door het dorp ingezet. Die eindigde bij shirtsponsor het Bosrestaurant Joppe, waar de spelers door deze sponsor werden getrakteerd op een flink bord patat.

Er is nog één wedstrijd te spelen, volgende week uit tegen Loenermark. Maar zelfs als die wordt verloren is F1 dus kampioen. Trainers en spelers kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen. Op naar de tweede klasse!


Gorssel, 24 november 2014

aa

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends