Laatste nieuws

Volleybalmeiden SC Gorssel kampioen

Op zaterdag 10 december 2022 haalden de volleybal­meiden van team B van SC Gorssel-volleybal het kampioen­schap binnen. Een mooie prestatie! Nu zoekt het team nog ver­sterking.

Zeven keer winst
Volleybalmeiden2022 kleinHet kampioensteam Meiden B van SC Gorssel-volleybal met coach Henk LangelerBij de voorlaatste competitie­ronde stond het team Meiden B er goed voor, na zeven over­winningen op rij. Tegen­stander op 10 december waren de meiden B van Vios Eefde. Gorssel moest nog een set winnen om het kampioen­schap binnen te halen. Na de winst van de eerste set volgde snel winst in de tweede, derde en vierde set, waarna de con­fetti door de zaal van ‘t Trefpunt in Gorssel vloog. Het kampioenschap mocht dan, na de mooie reeks, ook terecht worden gevierd. En dan speelden de meiden van Gorssel de wed­strijden nog maar met zijn vijven ook. De spelers gingen later in de kantine van ’t Trefpunt in Gorssel nog even verder met het feestje.

Meiden gezocht
De volgende competitie­ronde, die in het voorjaar van 2023 begint, hoopt het team weer goede prestaties neer te zetten. Daarom zoeken ze naar enthousiaste meiden met bal­gevoel, die het team komen versterken. Dus ben je tussen de 12 en 15 jaar, heb je bal­gevoel, vind je het leuk om te volley­ballen, ga dan eens mee­trainen bij dit leuke team. Trainen doen ze elke dinsdag en donder­dag van 18.00 tot 19.15 uur in ’t Trefpunt, Molenweg 53-55 in Gorssel.
De laatste wedstrijd van deze competitie­ronde wordt gespeeld op 17 december 2022, om 14.30 uur in zaal Hoeflo in Harfsen. Tegen­stander is dan Forza MB2.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 11 december 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends