Laatste nieuws

Volleybaltrainers gezocht

De afdeling Volleybal van Sportclub Gorssel telt op dit moment drie dames recreantenteams. Met ingang van het nieuwe seizoen is de club op zoek naar leuke, enthousiaste trainers die deze drie teams willen trainen. Zij trainen gezamenlijk op woensdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in ‘t Trefpunt. De thuiswedstrijden worden ook op woensdagavond gespeeld. Alle teams spelen in de poule IJsselstreek van regio Oost en draaien goed mee in de competitie. Dames 1 staat op dit moment derde, dames 2 eerste en dames 3 zevende. Een kampioenschap zit er dus zeker in! In seizoen 2011-2012 werd dames 1 nog kampioen.

Ook voor de mini’s zoekt de vereniging per direct een trainer. De mini’s trainen op dinsdagmiddag tussen 16.00-18.00 uur. Op dit moment heeft de vereniging twee mini-teams niveau 4, die meedoen in de competitie: zij spelen maandelijks een toernooi op zaterdag. Ook deze teams doen goed mee: het ene team staat eerste, het andere team vijfde. De mini’s hebben op dit moment een trainer, maar er wordt nog  iemand naast gezocht. Zo'n constructie was er bij de vereniging enkele jaren geleden ook. Mini-/circulatievolleybal, tegenwoordig 'Cool Moves Volleybal' (CMV) genoemd, is een zeer dynamisch aantrekkelijk spel, waarin jonge kinderen kennis kunnen maken met volleybal. De nadruk ligt in het begin op vangen, gooien, herkenning van de balbaan en het bewegen in het veld. Er wordt dan ook iemand gezocht die over de didactische vaardigheden beschikt om jonge kinderen het volleyballen te leren. Beschikking over bijvoorbeeld CMV-diploma’s is een pré.

Mocht u dit hebben gelezen en geïnteresseerd geraakt zijn trainer te worden van een van bovenstaande teams, neem dan contact op met een van de bestuursleden. Alle contactinformatie vindt u op de website www.sc-gorssel.nl. Sportclub Gorssel afdeling Volleybal biedt trainers de mogelijkheid cursussen te volgen om (extra) trainersdiploma’s/-certificaten te behalen.


Gorssel, 4 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends