Laatste nieuws

Voordrachten sportverkiezing zijn weer mogelijk

Het is vanaf nu weer mogelijk om sporters, teams en vrijwilligers voor te dragen om te strijden voor de titels Sporttalent, Sportvrouw, Sportman, Jeugdsportploeg, Sportploeg of Sportvrijwilliger van het jaar van de gemeente Lochem.

Sportverkiezing WinnaarsPublieksprijs2017GRWinnaars van de Publieksprijs 2017
Foto Kristel van Dijk
De winnaars zullen worden bekend gemaakt tijdens de Sport­verkiezings­avond op zaterdag­avond 16 maart 2019. Dan zullen de beste sporters en teams uit de gemeente gehuldigd worden.
Kent u een sporter of een team uit de gemeente Lochem die in 2018 mooie prestaties heeft geleverd. U kunt deze aanmelden via het formulier wat te vinden is op de website van de sportverkizen (zie hieronder). Aanmelden kan t/m 5 januari a.s.. Aanmeldingen komen op de site van de sportverkiezing te staan, zodra ze binnen zijn.

De organisatie van de sportverkiezing bestaat nu uit acht enthousiaste personen. Er is behoefte aan iemand die kan helpen met PR en communicatie. Interesse? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  

 

Gorssel, 18 november 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends