Laatste nieuws

Voorjaar in zicht: compost en potgrond bij De Harmonie

Het voorjaar komt er weer aan: mensen die aan de slag willen in hun tuin kunnen net als andere jaren bij Muziek­vereniging De Harmonie Gorssel-Eefde weer compost, pot­grond en koemest­korrels bestellen. Op zaterdag 25 februari 2023  wordt de bestelling thuis voor de deur afgeleverd.

Bestellen
Compost kleinWie belangstelling heeft voor thuislevering in Gorssel kan tot 25 februari een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De verkoop­prijs van de compost, zowel als van de potgrond is € 7 per zak van 40 liter. Een zak koemest­korrels van 20 kg kost € 28. De bestelling wordt afgeleverd als de betaling is ont­vangen op IBAN: NL87 RABO 0322 3591 71. 

Huis aan huis
Ook zullen de leden van de Harmonie op 25 februari weer met trekkers en karren in Gorssel door de straten rijden om huis aan huis te verkopen. De Harmonie: “Maar als u ver­zekerd wilt zijn van levering en niet per se thuis wilt zijn, dan is bestelling van tevoren natuurlijk erg aan te bevelen. Zo kunt u De Harmonie blijven steunen!”


Gorssel, 14 februari 2023

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends